Telemark Hus og Hytter er ditt byggelag

Telemark Hus og Hytter er ditt byggelag

Det å bygge nytt hus er et av livets største investeringer. Sørg for at de du velger som din samarbeidspartner har kunnskap, erfaring og kompetanse som kommer deg til gode gjennom prosessen, fra tegnet kontrakt til nøkkelferdig hus. Telemark Hus og Hytter er stolt forhandler av Norhus, og stiller gjerne som byggelaget ditt når du trenger et team i ryggen.

I Telemark Hus og Hytter møtes kundene av ti ansatte og mange års erfaring som forhandler, boligkonsulent og husbygger. Vi støtter, rådgir og hjelper kundene våre gjennom hele prosessen og sluttproduktet leveres kvalitetsmessig etter standard som tilfredsstiller god, norsk byggeskikk.

Kundetilfredshet i fokus

Daglig leder Brian Støa har selv 15 års erfaring i boligbransjen og er stolt over at kontoret  i 2016 scoret så høyt på kundetilfredshet at det ble premiert med diplom for sjette plass på landsbasis med hele 88 poeng. – Vi tar godt vare på kundene våre gjennom prosessen, fra det første møtet til tomtebefaring, husvalg og ferdigstillelse. Utførelse og oppføring er noe vi hele tiden jobber med å være ekstra gode på. 

Her er vi

Kontoret vårt ligger i Ulefoss og våre salgsområder er Vinje, Seljord, Notodden, Tinn, Sauherad, Bø, Hjartdal, Takke, Nome, Kviteseid, Kongsberg, Nissedal, Skien, Siljan, Porsgrunn, Drangedal, Kragerø, Bamble og Fyresdal. 

Våre husmodeller er et utgangspunkt for dine ønsker og behov

Alle våre katalogvarianter kan tilpasses med tanke på rom og planløsning. Kanskje ønsker du større eller flere soverom, en annen kjøkkenløsning, andre typer uteplasser eller tilpasset inngangsparti og fasade? Sammen med deg ser vi på mulighetene og skaper huset akkurat slik du vil ha det. 


Velkommen innom

Et møte med oss er både kostnadsfritt og uforpliktende, og du er hjertelig velkommen til oss med dine byggeplaner og en titt på våre 35 husmodeller i seriene Continental, Trend, Uni og Klassisk. Kanskje det er hos oss du finner boligfavoritten?


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Våre fire serier

Norhus består av 35 ferdighus i fire ulike stilserier, her ser du et utvalg.

Smart å tenke på før du skal bygge

Tre Norhus-kunder fra ulike deler av Østlandet deler sine erfaringer med egne kjøps- og byggeprosesser. Her får du gode tips som er verdt å ta med seg på veien mot drømmehuset.

Siste nyheter fra Norhus

Siste nyheter fra Telemark Hus og Hytter

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker