Norhus Grimstad - M&M Bolig AS

Norhus Grimstad - M&M Bolig AS

Henrik Ibsens gate 8, 4878 Grimstad | Aust-Agder | grimstad@norhusnorge.no

Veibeskrivelse 993 72 020

Salgsområde for:

Grimstad Arendal Froland Tvedestrand Risør Vegårshei Evje og Hornnes Åmli Birkenes Bygland Lillesand Valle Iveland Bykle Gjerstad

Velkommen til Norhus sin forhandler i Grimstad; M&M Bolig AS. Vi bygger boliger på hele Sørlandet, alt fra eneboliger til store flermannsboliger.

Ansatte

Boligdrømmen – den fineste drømmen å realisere! 

De fleste går rundt med en idé om hvordan drømmehuset ser ut. Kanskje drømte du en gang om et rosa prinsesseslott, en borg med vollgrav, eller en hytte høyt oppe i trærne? I løpet av årene har trolig husdrømmen din blitt både mer praktisk og gjennomførbar. Størrelsen på vaskerommet var neppe et tema i det rosa slottet..? M&M Bolig AS leverer ikke mange slott eller trehytter, men har du kommet til et punkt der du vurderer kjøkkenløsning, størrelse på vaskerommet og garasjeplass, så har vi veldig lyst til å ta del i din prosess videre mot et innflytningsklart drømmehus.

Vår husportefølje består av 35 flotte eneboliger – alt fra mindre klassiske og moderne hus, til store funkisinspirerte og herskapelige eneboliger. Fremover satser vi også på leiligheter og flermannsboliger. Ta gjerne kontakt om du lurer på pris, eller vil ha svar på hvordan vi kan hjelpe deg å bygge huset ditt akkurat slik du vil ha det.

Tenk det - ønsk det - vil det - gjør det!

Se våre boligprosjekter til salgs

Her finner du oss

Loading map...

Nyheter